Μουσικά παραμύθια - Τσίτσα, Κατερίνα (Καλέντης, 2013)
Ένα βιβλίο με δύο παραμύθια για παιδιά προσχολικής-πρωτοσχολικής ηλικίας και θεματολογία την οικολογία, τη διαφορετικότητα, το φόβο, τη φιλία, την ομαδικότητα, τη δημιουργία και την επίτευξη στόχων.Ένα ολοκληρωμένο υλικό για τους εκπαιδευτικούς με αφήγηση, μουσική, ιδέες για παράσταση, μια πρόταση για τις παιδικές-νεανικές χορωδίες εντός και εκτός του σχολείου.Τα "Μουσικά Παραμύθια" είναι, επίσης, ένα βιβλίο που κάθε γονιός μπορεί να μοιραστεί με το παιδί του μια καλή ευκαιρία να διαβάσουν και να διασκεδάσουν μαζί, με μία έκδοση γεμάτη από χρώματα και νότες.(Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)