Ο παιδίατρος σπίτι σας = The doctors child care encyclopedia : πρακτική εγκυκλοπαίδεια της παιδιατρικής και της ανατροφής των παιδιών = for home use - Spock, Benjamin, 1903-1998 (Πανταζής, 1979)
Ο σκοπός του εξάτομου αυτού έργου που συγγράφηκε από Αμερικανούς ιατρούς επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων με συντονιστή αρχισυντάκτη τον Δρ. Robert Rothenberg είναι ν' απαντήσει στα ερωτήματα που συχνά απασχολούν τους γονείς για την υγεία και ανάπτυξη του παιδιού τους και να συμπληρώσει τις συμβουλές και την φροντίδα του παιδιάτρου, όχι όμως να τις υποκαταστήσει.