Η ιστορία του στρατιωτικού νοσοκομείου Κοζάνης : 100 και πλέον έτη υγειονομικής υπηρεσίας - Καγιάς, Γεώργιος Ι. ([χ.ό], 2016)
Η παρούσα εργασία έχειως σκοπό την κατά το δυνατόν συγκεντρωμένη γνώση (δημοσιευμένη ή μη) της υγειονομικής υπηρεσίας για το Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Κοζάνης στο πέρασμα των ετών προς ανάμνησιν παλαιοτέρων και σύγκριση καταστάσεων, με κρίση, των νεοτέρων και αποτελεί κατά κάποιο τρόπο μια συνάθροιση και ένωση κομματιών, από ένα σύνολο γραπτών, αλλά και προφορικών ή λοιπών πηγών.