Η Σαββίνα, η Μοένια και τα χρώματα - Ζορμπά-Ραμμοπούλου, Βησσαρία (Παιδικά / Ακρίτας, 2001)
Μοναχοπαίδι στην Αθήνα η Σαββίνα και μαθήτρια της Έκτης Δημοτικού έχει συστήσει μια παιδική ομάδα αλληλοβοήθειας με τα και του ρατσισμού στους χώρους της εκπαίδευσης, ένα θέμα που στον διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο μας όχι μόνο παίρνει τρομακτικές διαστάσεις αλλά έχει πια περάσει και το κατώφλι της χώρας μας.