100 χρόνια ποδόσφαιρο - Διακογιάννης, Γιάννης Ε. (Μίλητος, 2000)
Όλη η ιστορία του παγκόσμιου και ελληνικού ποδοσφαίρου.Όλες οι διεθνείς και ελληνικές διοργανώσεις.Όλη η πορεία των μύθων της στρογγυλής Θεάς. Κορυφαίοι σκόρερς, παίκτες, προπονητές, προεδρεία και παράγοντες. Αναλυτικά αποτελέσματα αγώνων, γύρων, ομίλων και των 5 ηπείρων.Μοναδικά στιγμιότυπα από παγκόσμια και εθνικά κύπελλα. Μια έκδοση που περιλαμβάνει σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα και ακριβή σχόλια από τον κορυφαίο Έλληνα ιστορικό του ποδοσφαίρου Γιάννη Διακογιάννη.