Οι μεγάλοι ήρωες της μυθολογίας - Mory, Catherine (Μυθολογία Larousse, 2012)
Ένα υπέροχο βιβλίο που αναβιώνει τις ιστορίες των μεγαλύτερων ηρώων της μυθολογίας.Με ολοζώντανη εικονογράφηση που φέρνει μπροστά μας τον Αχιλλέα αντιμέτωπο με τον Έκτορα , τον δούρειο ίππο , τον Θησέα να σκοτώνει τον Μινώταυρο , την πτήση του Ίκαρου , την κατάβαση του Ορφέα στον Άδη..