Διακοπή καπνίσματος για πρωτάρηδες - Brizer, David (Πήγασος Εκδοτική, 2010)
Είστε έτοιμος να απαλλαγείτε από το κάπνισμα; Ο φιλικός, πρακτικός οδηγός σάς βοηθάει σε ολόκληρη τη διαδικασία βήμα προς βήμα - από την κατανόηση της εξάρτησής σας μέχρι την αντίσταση στον πειρασμό και τον χειρισμό των υποτροπών. Θα αξιολογήσετε τα διάφορα ιατρικά βοηθήματα και τις εναλλακτικές θεραπείες και θα βρείτε ανθρώπους και προγράμματα που θα σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα.