Εικόνες από την Αγία Γραφή - Beaumont, Emilie, 1948- (Modern Times, 2006)
Οι μικροί αναγνώστες μπορούν να μάθουν τις διδακτικές ιστορίες της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης και ν' αντιληφθούν μέσα από απλά κείμενα το νόημα της χριστιανοσύνης. Οι κατασκευές που υπάρχουν στο τέλος του βιβλίου ενθαρρύνουν τα παιδιά να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους!