Αρχαία Ελλάδα : με 4 διαφάνειες - Loverance, Rowena (Βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων / Πατάκη, 1998)
Τέσσερα βιβλία που περιγράφουν τη ζωή στην αρχαία Ελλάδα, στην αρχαία Ρώμη, στην αρχαία Αίγυπτο και στην εποχή της βιομηχανίας Με εξαιρετική εικονογράφηση, περιλαμβάνουν επίσης σπάνιες φωτογραφίες εκθεμάτων από τις πλουσιότερες συλλογές και τα σημαντικότερα μουσεία του κόσμου. Το κάθε βιβλίο περιέχει και τέσσερις διαφανείς σελίδες, που, σηκώνοντάς τες, μπαίνεις στο εσωτερικό κτιρίων των παλαιών αυτών εποχών.