Τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής, δικτύων και αυτοματισμού γραφείου : θέματα εξετάσεων πιστοποίησης Ι.Ε.Κ. - Λαζαρίνης, Φώτης Ε. (Κλειδάριθμος, 2004)
Το βιβλίο περιέχει τα θέματα πιστοποίησης που έχει προτείνει ο ΟΕΕΚ για την ειδικότητα «Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής, Δικτύων και Αυτοματισμού Γραφείου» των ΙΕΚ. Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε δύο ενότητες, Γενικές Γνώσεις Ειδικές Γνώσεις Κάθε ενότητα περιέχει τις απαντήσεις στα θέματα πιστοποίησης.