Μόναχο και βαυαρικές Άλπεις : ο πιο παραστατικός και πλήρης οδηγός : παραδόσεις, μουσεία, λίμνες, τέχνη, αξιοθέατα, μπιραρίες, κάστρα - Galicka, Izabella (Οδηγοί του κόσμου / Explorer, 2005)
-Πάνω από 900 φωτογραφίες, σχέδια και χάρτες -Τμήματα και κατόψεις των σημαντικότερων αξιοθέατων -Περίπατοι, διαδρομές και περιπλανήσεις -Που θα φάτε, που θα μείνετε και πως θα μετακινηθείτε.