Στερεά Ελλάδα, Εύβοια : ένας πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός : αρχαιολογικοί χώροι, αξιοθέατα, χάρτες, ξενοδοχεία, φύση, πεζοπορία, αρχιτεκτονική, μουσεία, ιστορία - Κουτσούμπα, Δέσποινα (Explorer, 2003)
Επτά διαδρομές με φωτογραφίες, χάρτες και πρακτικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τη Στερεά Ελλάδα (εκτός Αττικής), την Εύβοια, καθώς και τη γραφική Σκύρο. Διαβάστε για την ιστορία, την αρχαιολογία, τα μνημεία, το φυσικό περιβάλλον, την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τα λαϊκά δρώμενα. Σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι στη Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια και τη Σκύρο με τη βοήθεια αυτού του οδηγού.