Ρόδος : ένας πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός : αναπαραστάσεις, ιστορία, φύση, περιήγηση, μουσεία, ξενοδοχεία, πεζοπορία, αρχαιολογικοί χώροι, χάρτες - Κωνσταντινίδης, Γιάννης (Explorer, 2003)
Ανακαλύψτε την πανέμορφη Ρόδο, το νησί του Ήλιου, των Ιπποτών και του Κολοσσού, με τα μοναδικά αξιοθέατα, τις φυσικές ομορφιές και την άριστη τουριστική υποδομή. Γνωρίστε το Παλάτι του Μεγάλου Μάγιστρου, το μεσαιωνικό κάστρο και τα τείχη, την παλιά πόλη, την Ακρόπολη της Λίνδου, τη Φιλέρημο, τα μνημεία της Ιταλοκρατίας, αλλά και την κοιλάδα με τις πεταλούδες και τις όμορφες παραλίες. Διαβάστε για την ιστορία του νησιού από την αρχαιότητα έως σήμερα. Σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι σας στη Ρόδο με τη βοήθεια αυτού του οδηγού.