Κυκλάδες : ένας πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός : αρχαιολογικοί χώροι, παραλίες, χάρτες, ιστορία, ξενοδοχεία, φυσικό περιβάλλον, μουσεία - Θεοδωρακάτος, Δημήτρης (Explorer, 2002)
Περιήγηση σε 25 νησιά, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πρωτότυπα σχέδια, χάρτες και χρήσιμες πληροφορίες, που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε, να εκτιμήσετε και να απολαύσετε το ξεχωριστό τοπίο, τα καταγάλανα νερά των Κυκλάδων, το μοναδικό αιγαιοπελαγίτικο φως. Διαβάστε για την ιστορία, την αρχαιολογία, τη ναυτική παράδοση, το φυσικό περιβάλλον, την ιδιότυπη αρχιτεκτονική, τις μοναδικές παραλίες, τις αμέτρητες εκκλησίες και τα ξωκκλήσια. Σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι σας στις Κυκλάδες με τη βοήθεια αυτού του οδηγού.