Πλαϊνοί καθρέφτες ([χ.ό.], 2018)
Περιέχει ποιήματα και πεζά. Το τεύχος αυτό αποτελεί ένα δείγμα της δουλειάς που έγινε στο σεμινάριο επιμόρφωσης φιλολόγων: "Η λογοτεχνία αλλιώς: δημιουργικές δραστηριότητες στην λογοτεχνία".