David Bowie - Κέζα, Λώρη, 1969- (Τα μικρά μουσικά, 1996)
Από την εποχή του αμφισεξουαλικού Ziggy Stardust ως το νοσηρό Nathan Adler του Outside, ο David Bowie αποθεώθηκε ως ανανεωτής του ροκ στη δεκαετία του '70, αμφισβητήθηκε γιατί ακολούθησε αντί να κατευθύνει στη δεκαετία του '80, περνώντας από την απόλυτη εμπορικότητα του Let's Dance στην ανωνυμία των Tin Machine, και επανήλθε θριαμβευτής σε ηλικία πενήντα ετών, έχοντας την αναγνώριση των σημαντικότερων νέων γκρουπ, με ένα έργο που δικαιολογεί το χαρακτηρισμό του "μεγαλύτερου cult καλλιτέχνη του ροκ εν ρολ".