Βαλίτσες και φύγαμε - Μανάλης, Γιάννης 1970 - (Ελληνική λογοτεχνία / Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, 2010)
Μια δυναμική πεθερά και μια σπάταλη νύφη, με σχέση ανταγωνισμού, αλλά και ιδιόμορφης - κατά πολύ βάθος! - αγάπης. Δύο ξαδέρφες με εντελώς διαφορετική οπτική απέναντι στον έρωτα. Ένα ζευγάρι που αποφασίζει να. . . τινάξει τα ρύζια του γάμου του κάπου εξωτικά. Μια φιλόδοξη τραγουδίστρια. Ένας νεαρός φωτογράφος που καθαρίζει το φακό της κάμεράς του με την άκρη της συλλεκτικής μοδάτης μπλούζας του. Μια αποφασισμένη για όλα επίδοξη συγγραφέας. Όλοι ξεκινούν γι' αυτό το ταξίδι με μεγάλες προσδοκίες, έχοντας ο καθένας τις δικές του βλέψεις, είτε αυτό είναι έρωτας είτε φιλοδοξίες. Άραγε θα εξελιχθούν τα πράγματα σύμφωνα με τις επιθυμίες τους; Σχέσεις, φιλίες, μυστήριο και εικόνες, σε ένα χιουμοριστικό ερωτικό μυθιστόρημα που κυριολεκτικά θα σας ταξιδέψει!