Ακόμα μια ζωή - Κοτσοβόλου, Ελένη (Ελληνική λογοτεχνία / Έξη, 2016)
Μια οικογενειακή τραγωδία γεμάτη σκοτεινά μυστικά και θανάσιμες ενοχές. Θύματα οι άνθρωποι που αγαπιούνται, θύτες τα θολωμένα και άρρωστα μυαλά που κλέβουν τα κομμάτια της ύπαρξης τραβώντας την κουρτίνα της αβύσσου. Η Κάτια, ορφανή από πατέρα και με μια μάνα ψυχικά και σωματικά άρρωστη, δεν ζήτησε τίποτα από τη ζωή της, θυσίασε τα πάντα και στάθηκε βράχος ακλόνητος δίπλα της. Το μόνο που ονειρευόταν ήταν η αγάπη στην πιο απλή και ταπεινή μορφή της. "Θέλω μόνο μια ζωή μαζί σου..." της είπε παρακλητικά ο Μάνος, μα η ευτυχία δεν χαρίζεται ποτέ απλόχερα. Η ζωή ζητούσε από αυτήν ένα άλμα και η Κάτια ήξερε πως η επιλογή της θα την τσάκιζε στα βράχια... Το δίλημμα μέσα της μεγάλο και ακόμα μεγαλύτερο το βάρος της μοναξιάς. Η Κάτια θα προκαλέσει τη μοίρα της. Θα συντριβεί. Θα θυσιάσει. Και όταν τελικά θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή της, θα θυσιαστεί. Η ιστορία μιας γυναίκας γραμμένη με τα πιο μελανά χρώματα.