Οι αρχαίοι Έλληνες : μια εικονογραφημένη ιστορία - Cline, Diane Harris (National Geographic, 2017)
Σε αυτόν τον τόμο με το πλούσιο φωτογραφικό υλικό παρουσιάζεται ο λαός που πρόσφερε στην ανθρωπότητα τη δημοκρατία, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τον Σωκράτη και τον Μέγα Αλέξανδρο. Ανακαλύψτε την αρχαία Ελλάδα, μέσα από ολοζώντανες ιστορίες και τα πιο πρόσφατα αρχαιολογικά ευρήματα. Μάθετε για τα πολιτιστικά, πολιτικά και επιστημονικά επιτεύγματα που αποτελούν τα θεμέλια της σημερινής μας κοινωνίας. Βασισμένο στη σειρά The Greeks Μετάφραση: Ηλιόπουλος Αλέξανδρος Επιμέλεια: Σφυρόερα Σοφία