Φυσικό αντίδοτο : ποιήματα - Φορτούνη, Τζούλια (Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση / Μανδαγόρας, 2013)
Μέσα από λέξεις-συναισθήματα, εικόνες-φόβους, περιγραφές-ελπίδες, ο χρόνος, οι εποχές και τα όνειρα έρχονται να φωτιστούν ποιητικά δηλαδή υπαρξιακά/ερωτικά κι ανθρώπινα: αν μου μιλάς με βρυχηθμούς/ σε ερμηνεύω/ από τη μυρωδιά της πυρκαγιάς στο δέρμα σου/ βυθίζεις τα νύχια σου στη σάρκα μου/ μπαίνει μέσα μου κι αλλάζω γλώσσα («παγκόσμιος χάρτης, σελ. 31) κάθε ποίημα είναι ένα ταξίδι σε τόπους μέσα στην ομίχλη όλες οι λέξεις του είν' αποσκευές μέσα τους ακονισμένες καλά οι σκέψεις οι κραυγές και οι σιωπές τους.