Οδηγός για μπέιμπυ σίττερς - Green, Caroline 1965- (Ο γιατρός σας απαντά / Λίγκας)
Οδηγός για Γονείς και Μπέιμπυ σίττερς Απαραίτητος οδηγός για τον καθένα στον οποίο εμπιστεύονται μωρά και μικρά παιδιά. Κατατοπιστικές φωτογραφίες περιγράφουν, βήμα προς βήμα, όλες τις τεχνικές που ενδείκνυνται για τη φροντίδα των παιδιών και τις πρώτες βοήθειες ♦ Συμπεριλαμβάνονται υποδείξεις για τη λύση προβλημάτων και εποικοδομητικές συμβουλές ♦ Στις σελίδες των ημερήσιων αναφορών, στο τέλος του βιβλίου, οι γονείς μπορούν να καταχωρήσουν απαραίτητες πληροφορίες και ιδιαίτερες ανάγκες των παιδιών τους. Οι σελίδες αυτές σβήνονται εύκολα για να είναι εύκολη η ενημέρωση τους