Ο νέος γονιός - Stoppard, Miriam (Ο γιατρός σας απαντά / Λίγκας, 2005)
Πρακτικές συμβουλές και πληροφορίες για όλους τους νέους γονείς Γραμμένο από την ειδικό σε θέματα εγκυμοσύνης και νεογνικής φροντίδας Dr. Miriam Stoppard. Ο Νέος Γονιός επικεντρώνεται στο πώς πραγματικά είναι να αποκτήσει κανείς μωρό. • Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΓΟΝΕΙΣ · Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ · Η ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ · Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ · Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ · Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ · ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ • ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΓΟΝΕΙΣ • Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ • Εργασία και γονείς