ECDL Επεξεργασία Κειμένου Word 2003 : syllabus 4.0 - Λεόντιος, Μάνος (Γκιούρδας Εκδοτική, 2006)
Το βιβλίο ECDL: Επεξεργασία Καμένου - Word 2003, είναι ένας πλήρης εικονογραφημένος εκπαιδευτικός οδηγός, που υπερκαλύπτει την Εξεταστέα Ύλη του ECDL σε Βασικό επίπεδο για την Ενότητα 3 - Επεξεργασία Κειμένου (Syllabus 4.0). Ολοκληρώνοντας αυτό το βιβλίο ο υποψήφιος θα είναι σε θέση να επιδείξει τις δυνατότητές του στη χρήση μιος εφαρμογής επεξεργασίας κειμένου σε έναν υπολογιστή, να ολοκληρώσει καθημερινές εργασίες που συνδέονται με τη δημιουργία, τη μορφοποίηση και τη διεκπεραίωση μικρών σχετικά εγγράφων έτοιμων προς διανομή, νο αντιγράψει κα να μεταφέρει κείμενο μεταξύ εγγράφων, να εφαρμρόσει βασικές λειτουργίες επεξεργασίας κεμένου, όπως η δημιουργία τυπικών πινάκων, η χρήση εικόνων και γραφικών μέσα σ' ένα έγγραφο και η λειτουργία της συγχώνευσης αλληλογροφίας. Επιπλέον, θα μάθει νο χειρίζεται εικόνες και γραφικό καθώς κα; να δημιουργεί πολύστηλα έγγροφα. Στο τέλος κάθε κεφαλαίου παρατίθενται πρακτικές ασκήσεις, ενώ στο στο τέλος του ββλίου υπάρχουν επαναληπτικές ασκήσεις τύπου ECDL.