Δημιουργία και επεξεργασία γραφικών με τη χρήση του CorelDraw 12 : πρακτικές ασκήσεις - Καλύβα, Ελένη
Το βιβλίο «Δημιουργία και Επεξεργασία Γραφικών - Πρακτικές Ασκήσεις» αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του εγχειριδίου «Δημιουργία Εντύπου - Βιβλίο Μαθητή». Έρχεται να μετουσιώσει σε πράξη και δημιουργία όλες εκείνες τις μεθόδους και τεχνικές που αφορούν στη δημιουργία και επεξεργασία γραφικών με τη χρήση του CorelDraw 12. Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει επίσης 20 μεγάλες ενότητες. Κάθε ενότητα επιμερίζεται • σε Ασκήσεις Αξιολόγησης με σκοπό το γρήγορο και αποτελεσματικό έλεγχο της κατανόησης της θεωρίας • και σε Δραστηριότητες με σκοπό την εκτέλεση πολλών και έξυπνων εργασιών και ασκήσεων που θα αναδείξουν το πλήθος των δυνατοτήτων του CrelDraw 12.