Ζητήματα μουσικής παιδαγωγικής - Παπαπαναγιώτου, Ξανθούλα (E.E.M.E., 2009)
Τα ζητήματα μουσικής παιδαγωγικής καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο θεωρητικών και ερευνητικών αναζητήσεων και συνδέουν τη μουσική εκπαίδευση με τις επιστήμες της φιλοσοφίας, της κοινωνιολογίας, της ψυχολογίας, των νευροεπιστημών, της διδακτικής, της παιδαγωγικής και άλλων. Τα ζητήματα μουσικής παιδαγωγικής αποτελούν ένα εξειρετικό βοήθημα για τον εκπαιδευτικό και το σπουδαστή μουσικής.