Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος Heidi Murkoff, Sharon Mazel ; μετάφραση Βικτωρία Σαμπετάι. - Murkoff, Heidi E., 1958- (Οικογενειακή φροντίδα / Διόπτρα., 2009)
Μια ολοκαίνουρια έκδοση με τις πιο σύγχρονες και ακριβείς πληροφορίες για την εγκυμοσύνη. Ρεαλιστικό, πρακτικό και γεμάτο χρήσιμες συμβουλές, το βιβλίο αυτό καλύπτει καθετί που χρειάζεται -και θέλετε- να ξέρετε σχετικά με το πιο συναρπαστικό ταξίδι της ζωής, από τον προγραμματισμό πριν από τη σύλληψη έως τη γέννα και τις πρώτες θαυματουργές εβδομάδες με ένα νεογέννητο μωρό.