Βρες τα ζώα της φάρμας : με εικόνες που ξεδιπλώνονται και ξεπετάγονται (Εικονογραφημένα παιδικά βιβλία / Ψυχογιός, 2016)
Ποιο ζωάκι της φάρµας κρύβεται σε κάθε σελίδα; Τα στοιχεία που δίνονται θα σε βοηθήσουν να µαντέψεις τη σωστή απάντηση. Πολλά χαριτωµένα ζωάκια σε περιµένουν να τα ανακαλύψεις µέσα σε αυτό το διασκεδαστικό βιβλίο µε εικόνες που ξεδιπλώνονται και ξεπετάγονται!