Η μαμά μου - Astley, Neville (Peppa Pig = Πέππα το Γουρουνάκι / Anubis., 2015)
Σε αυτό το βιβλίο η Πέππα μας μιλά... για τη μαμά της.Η μαμά της Πέππα είναι σοφή και πολύ πολύ καλή! Της αρέσει να κάνει πολλά πράγματα και να χοροπηδά στους λασπόλακκους με τα μικρά της γουρουνάκια. Ένα βιβλίο αφιερωμένο σε όλες τις μαμάδες στον κόσμο!