Τα όμορφα τρακτέρ / εικονογράφηση Lorella Flamini. - Flamini, Lorella (Συρταρωτά / Τζιαμπίρης Πυραμίδα., 2008)
Κάθε μέρα οργώνουν τα χωράφια με τις μεγάλες ρόδες τους. Τα όμορφα τρακτέρ μεταφέρουν πράγματα και σηκώνουν βάρη!