Το δαχτυλίδι της φωτιάς : ποίηση - Καρολίδου - Μπουτσιάδου, Σοφία ([χ.ό.] ;, 2017)
Η ΓΡΑΦΗ Ψαρεύω την τύχη μου στα κύματα εκεί στην απεραντοσύνη την αθάνατη. Παλινδρομούν οι αισθήσεις σαν άκουνο χρυσάφι τσαμπί σταφύλι στην ορμή του Λεβάντες. Τριφύλλι τετράφυλλο σημάδι της τύχης αποξηραμένο στην γηρασμένη μου χούφτα. Απορώ βάζοντας σαν υπότιτλο το γιατί; το πώς; το πού; το πότε; Άνοιξαν τα τετράστιχα της υπομονής. Στα περιθώρια ζωγραφισμένα τα ανεκπλήρωτα και στις αράδες της συστοιχίας οι καθημερινότητες. Πώς θα τελειώσει αυτή η γραφή; Με όρκους με ιδέες για με ΣΙΩΠΕΣ;