Το βιβλίο της μητρότητας - Παναγιωτίδου-Πράπα Αγγέλικα (Μίνωας Εκδόσεις, 2009)
Ένας πολύτιμος οδηγός για τις γυναίκες που περιμένουν μωρό, με συμβουλές για όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης, από την αρχική στιγμή της σύλληψης μέχρι τον τοκετό και τον πρώτο χρόνο της ζωής του παιδιού. Ένα βιβλίο γεμάτο πρακτικές λύσεις για τη φροντίδα του μωρού, το ρουχισμό και τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε, χρήσιμες συμβουλές για τη διαπαιδαγώγηση του παιδιού και το ρόλο της μητέρας και του πατέρα.