Όταν ο χορός θεραπεύει : η θεραπευτική λειτουργία του χορού : ανθρωπολογική προσέγγιση - Schott - Billmann, France (Ελληνικά Γράμματα, 1998)
Μπορεί κανείς να θεραπευθεί μέσω του χορού; Ο άνθρωπος ανέκαθεν εφάρμοζε αυτή την πρακτική, σε όλα τα γεωγραφικά πλάτη και μήκη του κόσμου και σε όλους τους πολιτισμούς. (. . .) Το παρόν βιβλίο ξεκινά από τις «ρίζες». Παρουσιάζοντας μια από τις μοντέρνες μορφές της χοροθεραπείας, την «Πρωτόγονη Έκφραση», τεχνική εντελώς σύγχρονη αλλά εμπνευσμένη από τους παραδοσιακούς τελετουργικούς θεραπευτικούς χορούς, επιδιώκει να συνδέσει το παλιό με το νέο και να προσφέρει ένα νέο θεωρητικό εργαλείο δουλειάς στους θεραπευτές.