Πλήρης Οδηγός του Delphi 6 - Kimmel, Paul (Β. Γκιούρδας Εκδοτική, 2002)
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον πλήρη οδηγό αναφοράς, μπορείτε να αναπτύξετε εύρωστες επιχειρηματικές εφαρμογές. Μετά από μια συνοπτική αλλά πλήρως ενημερωτική εισαγωγή στις βασικές έννοιες του Delphi, θα προχωρήσετε δυναμικά για να κατακτήσετε όλα τα καινούργια και προηγμένα χαρακτηριστικά του Delphi 6, όπως το εργαλείο Webbroker για την ανάπτυξη Web Servers και το εργαλείο MIDAS για την ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών (enterprise). Θα μάθετε πώς να δημιουργείτε και να ελέγχετε συστατικά, να χρησιμοποιείτε τον οδηγό Component wizard, να χειρίζεστε τον προηγμένο αντικειμενοστραφή προγραμματισμό και πολλά άλλα. Επίσης στα παραρτήματα θα βρείτε πολλές αξιόλογες εφαρμογές πλήρως ανεπτυγμένες, οι οποίες μπορούν να σας φανούν χρήσιμες σε πολλές περιπτώσεις, όπως π.χ μια εφαρμογή \Λ/ΑΡ. Τα θέματα κλειδιά που καλύπτονται είναι τα ακόλουθα: >Αντικειμενοστραφής προγραμματισμός για προχωρημένους >Ανάπτυξη διεπαφών με διάφορα συστατικά >Ανάπτυξη εφαρμογών για Internet και Web >Προγραμματισμός σε πολλαπλές πλατφόρμες >Αξιοποίηση των δυνατοτήτων άλλων περιβαλλόντων προγραμματισμού στο Delphiί 6 Πλήρης λεπτομερειακή ανάλυση του τρόπου εργασίας με την τελευταία έκδοση του Delphi και όλα τα νέα χαρακτηριστικά του Delphi 6 Σχετικά με τον Συγγραφέα Ο Paul Kimmel είναι ιδρυτής της Software conceptions, Inc., η οποία ειδικεύεται στην υποστήριξη διαφόρων οργανισμών παρέχοντας μέσω του αντικειμενοστραφή προγραμματισμού, λύσεις σε διάφορα προβλήματα δικτύων πωλήσεων, τηλεπικοινωνιών, εμπορίου και ασφάλισης. Ο Paul έχει αναπτύξει εφαρμογές τηλεφωνίας, οι οποίες χρησιμοποιούνται από τη Lucent-Technologies στα εργαστήρια ΒeΙΙ καθώς και συστήματα back office και e-commerce για λογαριασμό του Citibank Development Center στο Los Antzeles. Έχει συγγράφει και έχει συνεργαστεί με άλλους στη συγγραφή πολλών βιβλίων για ανάπτυξη αντικειμενοστραφών εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένου και του βιβλίου Building Delphi database Applications για τις εκδόσεις Macmillan.