Εισαγωγή στο AutoCAD 2005 - Κάππος, Γιάννης Θ. (Κλειδάριθμος, 2004)
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ AutoCAD 2005 Αν είστε νέος χρήστης και κάνετε τώρα το ξεκίνημά σας στη σχεδίαση με το AutoCAD, ή έμπειρος χρήστης και έχετε δυσκολευτεί με άλλα βοηθήματα χωρίς να έχετε ξεκαθαρίσει τη λογική της ηλεκτρονικής σχεδίασης, σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε: •Τη βοήθεια που ψάχνετε για να κάνετε κτήμα σας τις απεριόριστες δυνατότητες του πιο δημοφιλούς σχεδιαστικού πακέτου, γρήγορα, εύκολα, και απλά. •Τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες εντολές του πακέτου με τη σειρά που πρέπει να τις μάθετε και με αναλυτικά παραδείγματα για την κάθε μια. •Ό,τι χρειάζεστε για να σχεδιάσετε και να τυπώσετε τα δικά σας σχέδια σε μικρό χρονικό διάστημα και με τη σωστή ποιότητα. Ο συγγραφέας Ο Γιάννης θ. Κάππος είναι διδάκτωρ Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, διπλωματούχος του Ε.Μ.Π. με πολυετή πείρα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Έχει διδάξει στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υτου Δ.Π. Θράκης, στη Σχολή Ικάρων, στην ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ), και στο ΤΕΙ Πειραιά. Διδάσκει στους Μηχανικούς περιβάλλοντος του Δ.Π.0. και στο ΤΕΙ Καβάλας. Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία, ως εξωτερικός συνεργάτης, πολλά εξειδικευμένα σεμινάρια CAD/CAM/CAE και CNC στο ΕΛΚΕΠΑ και στην ΠΥΡΚΑΛ. Είναι συγγραφέας της επιτυχημένης σειράς Δουλέψτε με το AutoCAD που ξεκίνησε από την έκδοση 13 και φτάνει μέχρι και την έκδοση 2005. Επίσης, έχει γράψει τα βιβλία Εφαρμοσμένη Θερμοδυναμική I, Ο Φωτορεαλισμός στο AutoCAD, Εισαγωγή στο AutoCAD 2000, Εισαγωγή στο AutoCAD 2002, Εισαγωγή στο AutoCAD 2004, Το Internet με απλά λόγια, και Προσαρμόστε το AutoCAD) στις απαιτήσεις σας που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ. Έχει εξουσιοδοτηθεί επισήμως από την Autodesk (registered author) για τη συγγραφή βιβλίων των προγραμμάτων της εταιρείας. Ήταν υπεύθυνος για την απόδοση των όρων στα Ελληνικά κατά τον εξελληνισμό του AutoCAD 14, που έγινε από την εταιρεία Πουλιάδης & Συνεργάτες Α.Ε. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του στη διεύθυνση: www.kappos.gr.