Χιονούλης : πρωτοχρονιάτικο πάρτι - Magdalena, 1961- (Modern Times, 2008)
Πλησιάζει το πρωτοχρονιάτικο πάρτι και ο Χιονούλης είναι στεναχωρημένος.Μέσα στο λευκό τοπίο είναι σχεδόν αόρατος. Ποιος μπορεί να τον ξεχωρίσει;Το αποφάσισε... Φέτος δε θα πάει στο πάρτι.Πάντως, οι φίλοι του Χιονούλη ετοιμάζουν μια ωραία έκπληξη...