Τι θέλει αυτός ο άγνωστος - Spathelf, Barbel 1957- (Modern Times, 2009)
Ο Φίλιππος και η Κατερίνα συναντούν έναν άγνωστο άντρα στην παιδική χαρά. Όταν εκείνος ζητά να μάθει τα ονόματά τους και προσφέρεται να τους γυρίσει στο σπίτι με το αυτοκίνητο, τα δύο αδελφάκια απομακρύνονται τρομαγμένα. Μαζί με τη βοήθεια της μαμάς και μιας "μυστικής" λέξης, ο Φίλιππος και η Κατερίνα θα μάθουν πώς να προστατεύουν κάθε στιγμή τον εαυτό τους από τους αγνώστους.