Ένα φιλί για καληνύχτα - Dare, Tessa (Παραμυθένιοι έρωτες, 2018)
Η Ιζόλδη Οφηλία Γκουντνάιτ, κόρη διάσημου συγγραφέα, μεγάλωσε με παραμύθια για γενναίους ιππότες πάνω σε λευκά άλογα που έρχονται να σώσουν τις όμορφες παρθένες από τα νύχια του δράκου. Ποτέ δεν αμφέβαλε πως και η ίδια θα ζούσε κάποια στιγμή τον απόλυτο έρωτα· έναν έρωτα για τον οποίο μια μέρα οι τροβαδούροι θα έγραφαν υπέροχες μελωδίες. Παρ' όλα αυτά, όσο μεγάλωνε, η Ίζι διέγραφε μία μία τις φαντασιοπληξίες της.Είμαι το ασχημόπαπο που θα μεταμορφωθεί σε μεγαλοπρεπή κύκνο; Θα πέσω θύμα απαγωγής από έναν άγριο, πλην ωραίο και τίμιο, ληστή; Θα βρεθεί ένας γοητευτικός πρίγκιπας να με σώσει από τη μίζερη ζωή μου; Πλέον η Ίζι έχει χάσει κάθε ελπίδα ότι θα ζήσει τον απόλυτο έρωτα, και είναι έτοιμη να συμβιβαστεί ακόμα και με μια κατάσταση που ξέρει ότι θα την κάνει δυστυχισμένη. Γιατί, ποια ιστορία με καλό τέλος έχει απομείνει για μια εικοσιεξάχρονη, πάμφτωχη γυναίκα, που δεν την έχουν φιλήσει ούτε μία φορά στη ζωή της;Λοιπόν, είναι η ιστορία που κρατάτε στα χέρια σας.