Νταρκ - Κωνσταντίνου, Δημήτρης Π., 1972- (Εκδόσεις Εξάρχεια, 2014)
Μια σκοτεινή νουβέλα.Ένας βουβός αεροπόρος έχει παραιτηθεί από τη ζωή και παραμένει εθισμένος στον ουρανό.Ένα θηλυκό πιράνχας μέσα στην απελπισία του δείχνει τα δόντια του.Στο φόντο,δύο καταδικασμένες παιδικές ψυχές.Η σύγκρουση δύο κόσμων. Ο κόσμος του τυρβώδους,του ηδονιστή,του αμίλητου ονειροπαρμένου που πετάει στα σύννεφα,ενάντια στον κόσμο της μαθηματικής εξίσωσης,της εγκράτειας,της πολύλογης πυγμής που πατάει γερά στη γη.Ή,πώς καταστρέφονται οι ανθρώπινες ζωές?αυτές και οι επόμενες. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα, γεγονότα ή καταστάσεις είναι εντελώς αυθαίρετη και πρέπει να προβληματίσει.