Μαθηματικά για μαθηματικούς : διαγωνισμός ΑΣΕΠ - Στεργίου, Χαράλαμπος (Εκδόσεις Σαββάλας, 2004)
Περιέχει όλη την εξεταζόμενη ύλη χωρισμένη σε ενότητες.Κάθε ενότητα περιέχει λυμένα θέματα,πλήθος από θεωρητικές αναφορές και χαρακτηριστικές μεθόδους για την αντιμετώπιση μεγάλων κατηγοριών ασκήσεων,ένα ερωτηματολόγιο με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής στο πρότυπο του τελευταίου διαγωνισμού,καθώς και πλήθος από προτεινόμενα συμπληρωματικά θέματα όλων των βαθμών δυσκολίας.Στο τέλος του βιβλίου,εκτός από γενικά ερωτηματολόγια,υπάρχουν τα θέματα όλων των προηγούμενων διαγωνισμών,καθώς και οι απαραίτητες υποδείξεις ή λύσεις σε όλες τις προτεινόμενες ασκήσεις.