Θα σου μάθω εγώ καλούς τρόπους - Fournier, Jean - Louis (Εκδοτική Θεσσαλονίκης, 1998)
Μάθετε πώς να ζητάτε φωτιά από έναν παπά.Μη βάζετε τα πόδια σας πάνω στα βρώμικα καθίσματα του λεωφορείου,θα λερώσετε τα ΝΙΚΕ σας.Μην ξεχνάτε πως σε κάθε χώρο,σε κάθε περίσταση ο δυνατός οφείλει να δίνει προτεραιότητα στον αδύναμο.Μάθετε να σέβεστε τους άλλους και -γιατί όχι-να τους αγαπάτε έστω κι αν είναι γονείς σας.