Ο εξόριστος αριστοκράτης - MacLean, Sarah (Γοητευτικοί τυχοδιόκτες ;, 2016)
Δέκα χρόνια πριν, ο μαρκήσιος του Μπορν αποβλήθηκε από την καλή κοινωνία μην έχοντας στα χέρια του τίποτα εκτός από τον τίτλο του.Σήμερα είναι συνέταιρος στην πιο εκλεκτή χαρτοπαικτική λέσχη του Λονδίνου.Ψυχρός, αδίστακτος όπως είναι, θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να πάρει πίσω την περιουσία του - μεταξύ άλλων να παντρευτεί την άψογη, καθωσπρέπει λαίδη Πενέλοπε Μάρμπερι.Ένας διαλυμένος αρραβώνας και μια σειρά μνηστήρων έκαναν την Πενέλοπε να έχει ελάχιστο ενδιαφέρον για έναν ήσυχο, βολικό γάμο, και μια βαθιά λαχτάρα για κάτι περισσότερο. Μεγάλη τύχη που ο νέος σύζυγός της έχει πρόσβαση σε τέτοιες ανεξερεύνητες απολαύσεις.Ο Μπορν μπορεί να είναι πρίγκιπας του υποκόσμου του Λονδίνου, αλλά δίνει μια υπόσχεση να κρατήσει την Πενέλοπε ανέγγιχτη από αυτήν τη διαφθορά - μεγάλη δοκιμασία στ' αλήθεια, καθώς η κυρία ανακαλύπτει τις δικές της επιθυμίες, όπως και την προθυμία της να ποντάρει οτιδήποτε γι' αυτές ακόμη και την καρδιά της.