Σιγά τ'αυγά - Αρκάς (Ο κόκκορας ;, 1991)
Ο πιο επίμονος και τραγικά αποτυχημένος-σεξουαλικά -κόκκορας των κόμικς.Ένθερμος οπαδός της κοτοβασίας,και πάντα από πάνω, αυτός ο κόκκορας είναι ανατριχιαστικά ανθρώπινος κι επιδεικτικά "δικός μας".Αυτό είναι ίσως που τον κάνει εξαιρετικά δημοφιλή (όχι στις κότες).Σ' αυτό το άλμπουμ ο Αρκάς επιδεικνύει τις αγωνιστικές προσπάθειες του κόκκορά του για το γνωστό θέμα.