Πετάει πετάει - Αρκάς (Ο κόκκορας ;, 1991)
ΠΕΤΑΕΙ, ΠΕΤΑΕΙ.ο κόκκορας!Τόσο νέος και τόσο ασυγκράτητος!Και πόσο επίμονος ονειροβάτης!Αυτός,ο πρωταθλητής της σεξουαλικής στέρησης,τώρα θα πετάξει σε φανταστικά πελάγη,αναζητώντας το γλάρο της ζωής του!Θα τον βρει,θα τη βρει,ή απλώς θα βραχεί;Μήπως τελικά χρειάζεται την ομπρέλα;Σ' όλα αυτά θ' απαντήσει αυτό το τρίτο στη σειρά αλμπουμάκι.