Η ωραιότερη ιστορία που γράφτηκε ποτέ . - Berry, Edward (Η ωραιότερη ιστορία που γράφτηκε ποτέ, 2017)
Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.Τι δουλειά έχει ένας κακότροπος νάνος μέσα στους Τρεις σωματοφνβακες του Αλέξανδρου Δουμά;Πώς συνδέονται τα κλεμμένα διαμάντια της βασίλισσας,μια κούπα ζεστή σοκολάτα, το μυστηριώδες τζίνι του μελανιού και μια πολική αρκούδα; Η νέα αποστολή «διάσωσης» που αναλαμβάνουν η Άλμπα και ο Ντιέγκο μάς ταξιδεύει από τη Βαρκελώνη στο Παρίσι και από το σήμερα στο 1625. θα καταφέρουν τα δυο αδέρφια να επιβιώσουν από τις μονομαχίες με τους φρουρούς του καρδινάλιου Ρισελιέ και να σώσουν την κλασική ιστορία; Και, κυρίως, θα μπορέσουν να επιστρέφουν πίσω στη ζωή τους και στη θεία Μπεάτρίθ; Ακολουθήστε τους πρωταγωνιστές στη νέα τους περιπέτεια και ετοιμαστείτε για ένα απολαυστικό ταξίδι στον χώρο και στον χρόνο, με οδηγό τη φαντασία!