Δάνειο ζωής - Δούρβας, Γεώργιος ([x.ό.], 2017)
Η γενναιοδωρία των συγγενών του δότη, εύχομαι να τους συνοδεύει σε όλη την ζωή τους, ελπίζοντας ότι και η ζωή θα αναγνωρίσει το καλό που πρόσφεραν.Έκαναν κάτι πολύ σπουδαίο, κάτι μεγαλειώδες.Έδωσαν ζωή σε έναν συνάνθρωπο τους που δεν είχε καμία άλλη ελπίδα σωτηρίας.Δεν είναι καθόλου ασήμαντη η πράξη τους αυτή.Ελπίζω και εύχομαι να τους χαρακτηρίζει για πάντα η μεγαλοψυχία τους.Κάθε χτύπος της καρδιάς που μου δώρισαν εύχομαι να τους ανεβάζει και ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά στην κοινωνία."