Αρχή μιας καινούριας ζωής - Young, Jill (Βιβλία για νέους / Gutenberg, 1989)
Όλα πήγαν στραβά! Οι γονείς της ήταν μακριά, το αγόρι της την είχε προδώσει και η μεγαλύτερη φιλοδοξία της ζωής της έγινε απότομα συντρίμμια.Κι όμως! Η Πωλίνα κάνει μια καινούρια αρχή.Μαζεύει ότι έχει απομείνει από τον εαυτό της και ανακαλύπτει το πραγματικό της ταλέντο.Καταλαβαίνει ποιούς ανθρώπους πρέπει να εμπιστεύεται και ν' αγαπά.Μήπως έχει πια ωριμάσει;