Ο Τέρι στο φράχτη - Ashley, Bernard, 1935- (Παράθυρο στον κόσμο, 1984)
Μετά από έναν οικογενειακό καβγά, ο Τέρι αποφασίζει να το σκάσει από το σπίτι του. Η νεροποντή που τον πιάνει στο κοινοτικό πάρκο, τον αναγκάζει να καταφύγει στο περίπτερο της φιλαρμονικής. Εκεί βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σπείρα τεσσάρων αγοριών. Κάτω από τις απειλές τους και την άσκηση βίας, εμπλέκεται στη διάρρηξη του σχολείου για την κλοπή υλικού. Η εμφάνιση του επιστάτη δεν αφήνει αυτό αρχίζει ένας εφιάλτης για τον Τέρι, που θα καταλήξει στην αθώωση του ενώ ο ίδιος μπαίνει βαθύτερα στα αιτία της συμπεριφοράς του περιθωριακού αρχηγού της συμμορίας.