Ποιός είναι στο αγρόκτημα - Goldsack,Gaby, 1966- (Παίζουμε θέατρο, 2006)
Αυτή η διασκεδαστική σειρά κάνει τις ιστορίες μια πραγματική διαδραστική περιπέτεια. Το κάθε βιβλίο είναι σχεδιασμένο σαν ένα φανταστικό θέατρο που εξάπτει τη φαντασία των νεαρών αναγνωστών. Τα παιδιά μπορούν να ακολουθούν το σενάριο ή να φτιάχνουν μόνα τους τις δικές τους ιστορίες. Το κάθε καρτελάκι απεικονίζει ένα ζωάκι το οποίο μπορεί να σηκωθεί, να κρυφτεί και να κουνηθεί δεξιά-αριστερά. Έτσι τα ζωάκια του δάσους "ζωντανεύουν" και παίζουν το καθένα τον δικό του ρόλο.