Παρκ άβενιου 79 - Robbins, Harold 1916-1997 (Εκδόσεις Κάκτος, 1982)
Μπαίνοντας στόν κόσμο του Χάρολντ Ρόμπινς βρίσκεις έναν κόσμο πάθους καί αγώνα, φτώχειας καί δύναμης, πλούτου καί γοητείας. Είναι ένας κόσμος πού γεφυρώνει κάθε ήπειρο μέσα άπό τίς κρυφές μυστικές επιθυμίες καί φαντασιώσεις τού άνθρώπινου μυαλού καί τής καρδιάς Είναι ό κόσμος πού εσύ ζεϊς, πού ζεϊ κι αύτός καί πού όλοι μας, πλούσιοι καί φτωχοί μοιραζόμαστε. Προσπάθησε εσύ ό ίδιος νά άνακαλύψεις μέσα στόν κόσμο τού Χάρολντ Ρόμπινς έκεϊνο πού τόν έκανε τόσο καλό ερμηνευτή καί τόν καλύτερο μυθιστοριογράφο