Νιώσε το άγγιγμα μου - Showalter, Gena (Επικύνδυνοι εραστές ;, 2018)
Η Ραϊάν Γουέιντ δεν εμπιστεύεται τους άντρες και έχει ορκιστεί να μείνει μακριά τους, μέχρι τη στιγμή που μπαίνει στη ζωή της ο Τζουντ Λόρεντ -και τότε όλα καταρρέουν. Ο πρώην στρατιωτικός έχει υποφέρει αφάνταστα στη ζωή του, αφού πρώτα τραυματίστηκε στον πόλεμο και μετά έχασε τη γυναίκα και τις κόρες του εξαιτίας ενός μεθυσμένου οδηγού. Βασική προτεραιότητα της Ραϊάν γίνεται να κάνει τον υπερπροστατευτικό χήρο να χαμογελάσει. Αλλά να του αντισταθεί κιόλας; Αδύνατον. Για τον Τζουντ, η Ραϊάν είναι εκτός ορίων. Κι όμως η όμορφη μπαργούμαν αποδεικνύεται μεγαλύτερος πειρασμός απ' ό,τι περίμενε. Όταν ένα αντίπαλο μπαρ απειλεί τη δουλειά και τη ζωή της, δεν μπορεί να στρέψει το βλέμμα του αλλού. Αντίθετα, είναι αποφασισμένος να την προστατέψει με κάθε κόστος. Καθώς η ακατανίκητη έλξη μεταξύ τους συνεχίζει να ανεβάζει επικίνδυνα τη θερμοκρασία, ο συναισθηματικά διαλυμένος στρατιώτης ξέρει ότι πρέπει να αφήσει πίσω του το παρελθόν... Αλλιώς κινδυνεύει να χάσει τη δεύτερη ευκαιρία που τόσο έχει ανάγκη